Idag är det många som hyr in professionell städhjälp.

Idag är det många som hyr in professionell städhjälp. Varför inte testa det du också? Rent Hemma är ett välrenommerat företag som länge varit verksamt i branschen. Vi erbjuder tjänster tillhushålla i alla delar av Storstockholm som finns ansluten till kollektivtrafiken. Under åren har vi servat mer än 1000 kunder. Förutom städning utför vi också tvättning, strykning och fönsterputsning. Mer om oss och vad vi har att erbjuda hittar du på vår hemsida, renthemma.se, samt vår Facebook-sida, www.facebook.com/renthemma. Om du vill komma i kontakt med vår kundtjänst, ring 08-120 509 10 eller skicka ett email till info@renthemma.se.

Våra duktiga medarbetare är grunden till vår framgång. Den som beställer en tjänst från Rent Hemma kan räkna med att vi skickar en person med betydande erfarenhet av uppgiften ifråga. Alla våra anställda genomgår dessutom en grundlig internutbildning som omfattar både städteknik och materialkunskap. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med den service du fått så ska du registrera till klagomål inom 24 timmar efter avslutat städpass på hemsidan renthemma.se under fliken ”Kundsidor”. Om möjligt, bifoga gärna en eller flera bilder. Under vardagar återkommer vi inom ett dygn.

Rent Hemma erbjuder städning till rimligt pris. En provstädning kostar inte mer än 99 kronor i timmer (efter RUT-avdrag). Baserat på provstädningen gör vi en tidsuppskattning och ger dig ett kostnadsförslag. Rent Hemma erbjuder flera olika arrangemang om du är intresserad av regelbunden service: städning varje vecka, städning varannan vecka, städning var fjärde vecka samt storstädning. Låt proffsen ta hand om städningen. Anlita Rent Hemma!

Related posts:

  1. Städning och städtjänst