Åk buss till Köpenhamn

Åk buss till Köpenhamn

Köpenhamn med sin avslappnade atmosfär och rika utbud på kutlur och upplevelser har alltid varit en lockelse för Svenskar. Redan på den tiden man var tvungen att ta färja över sundet för att komma dit var det många Svenskar som tog chansen att komma iväg – om så bara för några timmar – och insupa Köpenhamnsandan.

Med Öresundsbron har möjligheterna till att åka över sundet och njuta av Köpenhamn ökat väsentligt. Bussresor till Köpenhamn har blivit populära och flera busslinjer går nu regelbundet till Danmarks huvudstad. Några väletablerade busslinjer man kan kolla upp är Swebus, Säfflebuss och Eurolines. Även Ramkvillebuss, MK Bussresor, Brunossons Resor, Sven Carlsson Trafik AB och ReseMakar´n är busslinjer som arrangerar resor till Köpenhamn och är värda att kolla upp inför en resa.

Om du vill läsa mer om bussresor till Köpenhamn kan du gå in på www.kopenhamnfakta.se. Här hittar du inte bara information om detta utan även andra sätt att resa till Köpenhamn samt staden i sig.

Här finns även en stor sektion om boende i staden.

Om du arrangerar en gruppresa till Köpenhamn kan denna funktion på www.kopenhamnfakta.se användbar då du via ett mycket detaljerat sökfilter kan hitta precis det boende som du och din grupp behöver.

Som arrangör av bussresa till Köpenhamn vill du kanske att hotellet ligger centralt och har restaurang på hotellet så ni inte behöver transportera er mer än ni behöver. Du vill kanske också att tidigare hotellgäster ska ha gett hotellet högt betyg och att det håller en standard på minst tre stjärnor.

Med dessa förutsättningar hittar du via sökmotorn på www.kopenhamnfakta.se ett hotell som heter Hotel Bel Air Copenhagen. Detta är ett trestjärnigt hotell som fått 7.2 i snittbetyg av tidigare gäster. Här kan du bo för från 514 Sek i en modern och mysig miljö.

No related posts.