Ballong bingo


I kategorin: Saker att hitta på när man har det tråkigt; så är ballongbingo ett alternativ.
Det enda som behövs är en ballong och ett område där man kan rita upp linjer på marken. Är det sand eller grus behöver ni bara markera direkt på marken, är det asfalt kan ni behöva en krita.
Ni ritar upp ett rutnät med ungefär 6 gånger 6 rutor. Därefter sätter ni pengar på en eller flera rutor. Spelet har relativt slumpmässig utgång så det är inte så mycket att tänka kring, utan bara att välja på måfå. Därefter ställer sig någon vid någon av rutsystemets kanter och blåser upp en ballong. Sedan släpps ballongen.

Som ni känner till åker ballongen iväg med en hysterisk och oregelbunden fart och det är inte möjligt för den som släpper ballongen att styra åt vilket håll den ska fara. Men någonstans landar ballongen och den som satsat på den ruta ballongen landar på vinner. Skulle ballongen falla ned utanför rutsystemet får man helt enkelt göra om uppblåsning och släppning.
Tycker ni att detta låter för komplicerat och jobbigt kan ni helt enkelt sätta er framför datorn och spela vanlig onlinebingo i stället. Bingo på nätet finns i många olika utföranden hos ett otal olika spelsidor. Det finns både svenska och internationella sidor och det är sällan svårt att registrera sig, föra över pengar till ett spelkonto eller börja spela. Är ni osäkra kan ni gå in på www.bingoextra.se och läsa texter om hur det går till.

Related posts:

  1. Online bingo
  2. Bingo
  3. Bingo
  4. Få ut det bästa av Amigo bingo
  5. Private: Bingo, Var man spelar och hur man spelar