Behöver du magasinera ditt bohag?

Ska du ut och resa? Behöver du magasinera ditt bohag? Om du bor i Stockholmsområdet så ska du vända dig till oss på PickupStorage för hyra av förråd i Stockholm. Vi erbjuder privatpersoner och företagskunder flexibla och prisvärda lösningar.

PickupStorage är ett företag som tänker på helheten. Därför kan vi erbjuda dig som kund gratis hämtservice, om du magasinerar föremål hos oss i tre månader eller längre. Om du skulle behöva flytthjälp så ordnar vi också med det. För 800 kr/h får du tillgång till två flyttgubbar. Och när det är dags att hämta hem sakerna igen så kan vi även erbjuda utkörning för 800 kr/h.

När du är kund oss kan du alltid känna dig helt trygg. PickupStorages lokaler är larmade och övervakade. Att våra kunder är nöjda med oss råder det ingen tvekan om. Kika in på vår hemsida – pickupstorage.se – där du kan läsa kundomdömen. Vi erbjuder också 100 % nöjd kundgaranti.

PickupStorage tar, till skillnad från andra företag i förvaringsbranschen, inte ut någon deposition. Vi kräver inte heller någon bindningstid. Det är helt upp till dig som kund att avgöra hur länge som du vill förvara dina saker hos oss. För att avsluta din förvaringsperiod så hör du bara av dig till vår kundtjänstavdelning.

Kundsupporten nås på mejladressen kundsupport@pickupstorage.se. Du kan också höra av dig till oss på telefonnummer 010-888 52 78. För mer information, villkor och detaljerade prisuppgifter så ska du besöka vår hemsida, pickupstorage.se. Välj trygg och prisvärd förvaring, med flexibla tjänster – välj PickupStorage!

No related posts.