Bygg din dröm i trä

Alla människor har en dröm. Och de som säger att de inte har en dröm antingen ljuger eller erkänner inte för sig själv att de har en. Vissa kanske inte väljer att kalla det dröm utan framtidsplan. Andra försöker låta bli att drömma för att de är rädda att bli besvikna. De flesta av oss pendlar nog mellan allt detta. Vi har en dröm som vi långsiktigt strävar mot att uppfylla, men kanske inte lyckas med – och det får på något sätt också vara okej. Men det hade varit väldigt trevligt…
Som kvinnan som berättar om sina drömmar/ambitioner: “Jag är en hyresvärdinna! Jag har två fastigheter, och jag håller på att undersöka om att köpa min tredje fastighet, när jag sparat lite mer. Att köpa billiga fastigheter och bygga om dem till något vackert tycker jag är spännande. Varje dag drömmer jag om att köpa fler fastigheter. Jag har en riktig talang för det. Jag har hyrt ut så länge och jag vet exakt vad hyresgästerna behöver. De flesta hyresvärdar struntar i vad hyresgästerna vill ha. Jag tror också jag är en ganska bra människokännare, och jag har haft tur med mina hyresgäster hittills – ta i trä.”
Denna kvinna verkar ha ganska möjliga drömmar att förverkliga. Hon säger hon vill spara, men det låter som en god investering det hon drömmer om – så ett lån skulle kunna lösa det lika lätt.
Har du en liknande dröm som du gärna vill förverkliga, gå in på http://www.onlinelan.se.

No related posts.