För dig som gillar roliga utmaningar: skaffa dig en Kendama!

För dig som gillar roliga utmaningar: skaffa dig en Kendama! Med en Kendama kommer underhållning och skratt, såväl som förbättra koordination och koncentrationsförmåga, som ett brev på posten.

Kendama har en lång historia som lär datera sig så långt tillbaka som till Frankrike under 1500-talet. I och med Sidenvägen spred den sig dock till Japan, och det är där som dess popularitet har blomstrat under många år.

Numera är dock Kendama en populär leksak över hela världen. Och i en tid då de sofistikerade TV-spelen dominerar utgör Kendama en skön konstrast, sprungen ur den analoga världen.

En Kendama består av en klubba och en boll, där bollen är ansluten till klubban med en tråd. Förenklat kan man säga att leken går ut på att kasta upp bollen och fånga den med hjälp av klubban. Och det finns en uppsjö av olika tekniker och tricks att lära sig. Man blir liksom aldrig fullärd, och i det ligger en tjusning.

Handla din Kendama hos Spelexperten . Hos Spelexperten.com hittar du Sveriges största sortiment av Kendamas, och du hittar modeller för både nybörjare och erfarna spelare, samt mängder av coola tillbehör.

När du köper din Kendama hos Spelexperten.com betalar du endast 49 kronor i fraktkostnad. Och leveranstiden är 1-2 dagar. Självklart har du även 14 dagars ångerrätt, från den dagen du hämtar ut ditt paket. Spelexperten.com erbjuder ett flertal olika betalningsalternativ; direktbetalning, säker kortbetalning, fakturabetalning och delbetalning. Att Spelexperten.com är en populär sajt råder det ingen tvekan om: totalbetyget 9.69 av 10 på Prisjakt talar sitt tydliga språk.

För mer information om villkor kan du surfa in på företagets hemsida. Behöver du komma i kontakt med kundsupporten? Då ska du ringa 026-18 24 27, eller mejla till info@spelexperten.com. Kundsupporten har öppet vardagar 09-16.

Related posts:

  1. Hur du handlar på www.spelexperten.com