Gustaf Fröding och bingo

Ja, vad kan Gustaf Fröding och bingo ha gemensamt. Kort sagt är det nog Karlstad.
Karlstad är en av Sverige skaldtätaste samhällen. Härifrån kommer som nämnt både Gustaf Fröding och Nils Ferlin – två av Sveriges tyngsta skalder. Men även en rad andra kända personer härstammar från Karlstad. Vad sägs om programledaren Adam Alsing, journalisten Bengt Alsterlind, sångerskan Dilba, TV-producenten Karin Falck, operasångaren Håkan Hagegård, höjdhopparen Stefan Holm, divan och sångerskan Zarah Leander, “Sven” i Sven-Ingvars Sven-Erik Magnusson och skådespelaren Rikard Wolff. 
Kanske är det för att Karlstad påstår sig vara Sveriges soligaste stad som de producerar så många skalder och kändisar. (Å andra sidan är ju Gustaf Fröding en stamgäst på mentalinstitutioner under stora delar av sitt liv. Och Adam Alsing är ju inte riktigt som han ska heller…)
Nä. Kanske är det för att Karlstad har så många bingohallar. Här hittar man en lång rad; som Bingopalatset, Bingopalatset Wåxnäs, Bingopalatset Kronoparken, Bingopalatset Rud och Bergviks Bingo. Här kan man spela alla de sorters bingo som man kan tänka sig. Och bingopalatsen är sammankopplade så att vinsterna får chans att bli större.
Tycker du att Karlstad verkar ett fånigt ställe att åka till – men du vill ändå njuta av deras frukter. Kan du låna en bok av Gustaf Fröding på biblioteket och gå ut på nätet och spela bingo. Där är utbudet större och tillgängligheten enorm. Så stort att du kan behöva lite hjälp att gallra. Så börja med att gå in på www.bingobonusarna.se.

Related posts:

  1. Online bingo
  2. Få ut det bästa av Amigo bingo
  3. Bingo
  4. Ballong bingo
  5. Bingo