Har det blivit dags att lämna in din båt för bottenmålning?

Har det blivit dags att lämna in din båt för bottenmålning? Har du din båt i Stockholmstrakten? Anlita då Djursholms båtvarv – då kan du vara säker på att din båt kommer att bli omhändertagen på bästa sätt. Djursholms båtvarv är ett företag med anor. Det grundades 1935 och har varit familjeägt sedan dess.

Att bottenmåla sin båt, innan man sjösätter den på våren, är ett bra sätt att hålla borta oönskad påväxt. En aktuell prisuppgift över vad det kostar att bottenmåla din båt hittar du på djursholmsbatvarv.se.

Inget kunde vara enklare än att boka in sin båt för bottenmålning hos Djursholms båtvarv. På företagets hemsida kan du ange när du skulle vilja lämna in din båt. Djursholms båtvarv är mycket snabba med att återkoppla för att bekräfta tidsbokningen.

Tveka inte! Boka in din båt för bottenmålning redan idag. Skulle du vilja komma direkt kontakt med Djursholms båtvarv så kan du ringa 08-755 19 09 eller mejla till info@djursholmsbatvarv.se. På företagets hemsida återfinns också en mycket smidig chattfunktion.

Om du lämnar in din båt hos Djursholms båtvarv, som är lokaliserat på ön Stora Skraggen, så kan det vara bra att veta att företaget har en varvsbåt som du kan åka med tillbaka till fastlandet. Båten går varje dag mellan klockan 09 och 17.

Förutom bottenmålning så kan Djursholms båtvarv även erbjuda en lång rad andra tjänster, såsom polering av båt, motor- och drevservice av båt samt konservering av motorer.

Saknar din båt plats för vinterförvaring? Självklart är även detta något som Djursholms båtvarv kan hjälpa dig med. Prisuppgifter återfinns på företagets hemsida. Har båten din gått sönder?

Djursholms båtvarv arbetar också med försäkringsskador båt. Efter att du gjort din skadeanmälan hos ditt försäkringsbolag så kan du med fördel hör av dig till Djursholms båtvarv, som samarbetar med i princip alla försäkringsbolag.

Related posts:

  1. Börjar det bli dags att fixa ny inredning i hemmet eller på kontoret?