Har du försökt gå ner i vikt och misslyckats?

Väger du några kilo för mycket? Har du försökt gå ner i vikt och misslyckats? Du är långt ifrån ensam. Idag kämpar en betydande del av världens befolkning mot övervikt, inte minst i de rika västländerna. Nyckeln till varaktig viktminskning är att hitta en bättre balans mellan den energi man tar in (i form av mat och dryck) och den energi man förbukar (i form av fysisk aktivitet). Det låter kanske lätt, men det är ofta inte enkelt att plötsligt ändra invanda beteendemönster. Hälsoföretaget Herbalife har i mer tre årtionden varit engagerade i frågor kring övervikt och viktkontroll. Med hjälp av omfattade kliniska tester har Herbalife utvecklat ett flertal måltidsersättningar och kosttillskott som hjälp människor världen över att förverkliga sina fitnessmål. I e-butiken www.herbauk.co.uk hittar du ett vitt sortiment av Herbalifes hälsopreparat.

För bättre viktkontroll och effektiv viktminskning, byt ut en eller två måltider mot någon av Herbalifes goda och fräscha proteindrinkar. Storsäljaren Formula 1 utvecklades redan 1980 och finns numera i sju smaker: vanilj, choklad, jordgubb, tropisk frukt, cappuccino, cookies and cream samt karamell-äpple/kryddig kanel. Formula 1 innehåller mjölk- och sojaprotein, essentielle mikronäringsämnen samt tillskott av växt- och örtextrakt. Blanda 2 matskedar mix med 2,5 deciliter mjölk så är det klart! Totalt innehåller drinken inte mer än 217 kcal. Hos herbalife france kan du köpa Formula 1 separat i förpackningar om 21 måltider eller som en del av våra attraktiva viktminskningskit.

Herbalife hälsopreparat innehåller endast förstklassiga råvaror och man ställer rigorösa krav på sina underleverantörer. Kompromissa aldrig om kvalitet. När det handlar om kropps- och hälsoprodukter, shoppa hos www.herbauk.co.uk!

Related posts:

  1. Gå ner i vikt med viktminskningsprogram
  2. Vikt och kändisskap
  3. För att uppnå fysiskt välmående, god hälsa och högre livskvalitet