Har du problem med en idrottsskada i Uppsala?

Har du problem med en idrottsskada? Är du boende i Uppsala, med omnejd? Sök dig då till sjukgymnastmottagningen Rehabfysio, vid Actic Svandammen! Rehabfysio Sjukgymnast i Uppsala är ett företag som drivs av Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast, och som är inriktat på idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi.

Eftersom Rehabfysio bedriver sin verksamhet på uppdrag av Uppsala läns landsting betalar du endast 150 kronor i patientavgift för ett besök, oavsett om det är nybesök eller återbesök. Vidare är det bra att känna till att frikort gäller och om du är under 20 år så är behandlingen kostnadsfri. Du behöver inte heller någon remiss.

På Rehabfysio i Uppsala erbjuds behandlingar som: ledmobilisering, behandling av det perifera nervsystemet, akupunktur och ”dry needling”, tejpning, elbehandling (TENS och NMES), mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia samt specifik anpassad träning.

Katja Kvarnström har arbetat som sjukgymnast sedan 2010. Och innan hon öppnade eget har hon varit anställd på Idromed i Skellefteå, Årsta vårdcentral, Kungsgärdets vårdcentral och Capio Liljeforstorg vårdcentral i Uppsala.

Bland tidigare arbetslivserfarenheter kan nämnas att Kvarnström också arbetat med rörelseanalyser samt sko- och inläggsutprovning på Löplabbet. Vidare har Kvarnström också varit en del av ett forskningsprojekt om stressfraktur i ländryggen hos idrottande ungdomar.

Kvarnström har bland annat studerat idrottsmedicin, akupunkter, ortopedisk medicin, podiatri (vilket är undersökning och behandling av fötter) samt mätmetoder för idrottare. För tillfället går Kvarnström även en specialistutbildning i ortopedisk manuell terapi (OMT).

Har du några frågor som rör de behandlingar som Rehabfysio erbjuder? Ta då direkt kontakt med företaget på telefonnummer 070-383 29 94. Det går också bra att mejla till Rehabfysio på adressen rehabfysio@gmail.com. Tidsbokning går att göra direkt via hemsidan. För din hälsa och ett aktivt liv i framtiden – sök dig till Rehabfysio! Företaget Rehabfysio hjälper dig med dina åkommor.

Related posts:

  1. Hotel Uppsala