Har du tröttnat på att ägna hela helgen åt städning

Har du tröttnat på att ägna hela helgen åt städning? Idag är det många som lever stressiga liv. Man behöver verkligen all ledig för att vila och ladda batterierna. Ett sätt att göra vardagen lite enklare är att anlita professionell städhjälp. På så sätt slipper du dåligt samvete och får mer tid över till annat.

Om du bor i Storstockholm kan du vända dig till Rent Hemma för städning i Stockholm. Företaget Rent Hemma har under flera år byggt upp ett gediget rykte. Idag har man hunnit serva mer än 1000 hushåll och kundkretsen fortsätter att växa. Mer om Rent Hemma hittar du på Renthemma.se.

Rent Hemma utför en mängd hushållsnära tjänster. Du kan inte vara välja mellan ett flertal olika städtjänster. Rent Hemma erbjuder även tvättning, strykning och fönsterputsning.

Varför inte boka in en provstädning? Efteråt kan du bestämma om du vill anlita Rent Hemma på fast basis. Provstädningen kostar endast 99 kronor i timmen och bokningen kan du göra direkt i webbformuläret som du hittar på hemsidan, Renthemma.se.

I samband med provstädningen går du igenom städbehoven tillsammans med Rent Hemmas representanter. På basis av denna genomgång tar Rent Hemma sedan fram ett kostnadsförslag.

Har du några frågor om oss och vår verksamhet? I så fall är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Ring 08-120 509 10 eller skriv till info@renthemma.se.

Alternativt kan du använda dig av webbformuläret på hemsidan. Rent Hemma prioriterar både bra service och kundens trygghet. Vår rekryteringsprocess är noggrant utformad och samtliga våra anställda genomgår en rigorös internutbildning innan de skickas ut på kunduppdrag. Läs mer på http://www.renthemma.se/hemstadning-i-stockholm/

Related posts:

  1. Idag är det många som hyr in professionell städhjälp.
  2. Städning och städtjänst