Hemstädning via Servicefinder

Hemstädning via Servicefinder

Vi stressar runt som aldrig förr och försöker klämma in fler och fler saker i kalendern. Det ska hämtas och lämnas på dagis, jobbas, tränas och finnas extra tid för andra aktiviteter utöver det samtidigt som hemmet ska se ut som ur ett inredningsmagasin. Det är ofta det sistnämnda som blir lite undanskuffat vilket inte är så konstigt då städning är bra mycket tråkigare än en tur till simhallen med familjen. Som tur är finns det hjälp att få.

Hemstädning är något som under de senaste åren vuxit som bransch. Fler och fler privatpersoner tar hjälp av städföretag för att hålla sina hem rena och prydliga. I branschen finns det duktiga yrkespersoner och hela företag, vilket både är bra och dåligt, för hur ska du kunna hitta rätt för just ditt hem?

ServiceFinder är svaret

Svaret är att använda ServiceFinder. Genom ServiceFinder kommer du enkelt i kontakt med olika företag och yrkespersoner som är professionella och som vet vad de gör. Fyll i formuläret och beskriv vad du vill ha hjälp med, hur ofta och så vidare. Ju utförligare du är i din beskrivning desto bättre. När förfrågan är inskickad kommer den komma upp för städföretagen att läsa. De kommer i sin tur svara med att skicka en offert till dig över mail eller sms, beroende på vad du valt. Du får totalt upp till fem offerter som du sedan kan gå igenom i lugn och ro innan du gör det slutgiltiga valet i vilket företag just du vill anställa.

Genom att använda ServiceFinder skär du alltså drastiskt ner på tiden du annars skulle lagt ner på att leta städföretag. Tid du inte har med tanke på ditt redan fullspäckade schema. ServiceFinder hjälper dig att kunna fortsätta lägga tid och energi på det du vill och behöver. Läs mer om Servicefinder här eller på  Crunchbase – Servicefinder

No related posts.