Hur du löser en svår situation vid pokerbordet

Tänk dig att du har satsat allt på en hand som du tror stenhårt på. Du har fått fyra ess. Sedan får du ditt sista kort: spader tre. Då spelar det ingen roll vad du tror att de andra har – du kommer att förlora med spader tre på handen. Inget bra kommer någonsin av spader tre.
Varje kort i kortleken har en egen betydelse och innehar en egen kraft. Om du lär dig att tyda dessa krafter så kan du få råd om hur du ska spela och vilka beslut du ska ta. Har du fått spader tre så väntar oordning, förvirring och en stor förlust.
Det innebär att det inte spelar någon roll hur det förefaller vara i övrigt – spader tre gör att allt går i skogen. Trean har en annan funktion som ligger lite utanför pokerbordet – och det är att den hjälper till att lösa vardagliga utmaningar. Vilket är bra eftersom du kan behöva den hjälpen när du kommer hem och måste berätta för din partner att du precis spelat bort hela månadslönen på en dålig pokerhand.
Eller så inser du att detta med kortens inneboende kraft bara är struntprat. Det är hämtat från konsten att spå i kort och har inget med pokerspel att göra. Men många är så angelägna att hitta enkla sätt att vinna i poker att det gärna hoppar på även det som låter uppenbart korkat.
Vill du ha riktig information om poker besök pokerbonusen.se.

Related posts:

  1. Vilken färg är mest värd i poker?
  2. Vad är egentligen Texas Hold Em?
  3. Spela poker på nätet