Hur man installerar ett bambugolv

Ett bambugolv kan ge värme och elegans till alla sorters rum – och det är miljövänligt. Det har många fördelar som lockar villaägare. Det är lätt att underhålla, slitstarkt och vattentåligt. Denna typ av golv kan installeras ovanpå annat trä- eller betonggolv.
Här är ett enkelt sätt att installera bambugolv – och håll säkerhet i åtanke genom att bära skyddsglasögon. Inledningsvis; ta mätningar av området där det nya golvet kommer att installeras, och se till att området är rent och slätt. Montera underlagsplattor och akta dig för att överlappa dem så du inte får ett ojämnt golv. Börja lägga golvet längs den mest framträdande väggen. Lägg golvet med en 6 mm springa till väggen runt om. Lägg bambugolvet från väggen och utåt. Lås ihop brädorna med hjälp av en hammare och en gummislagkloss. Spika brädorna på plats med hjälp av en pneumatisk golvspikpistol. Rikta in spikpistolen bredvid den nybildade raden av golvbrädor och skjut. Detta gör att spikarna är osynliga på ytan. Efter det installerar du en golvlistgjutning. För att täcka förlängningsluckor längs väggen, installerar du en kvartsrund skogjutning vid botten av sockelskivan.
Kanske blev du lite nyfiken av innehållet i den här texten och vill veta mer om golvläggning. Lär dig mer om golvläggning genom att gå in på golvläggning.com och titta runt och läs. Här hittar du gott om texter och artiklar som kan ge dig svar på en del frågor. Behöver du mer hjälp kan du via sidan komma i kontakt med golvläggningsfirmor.

No related posts.