Idag ser man Canada Goose på gatorna i alla större modecentra

Polarforskare, bergklättrare och idrottare inom vintersporterna har länge använt Canada Gooses plagg, som är specialutvecklade för svåra vinterklimat. På senare årtionden har dock fler och fler börjat upptäcka detta högkvalitativa varumärke. Idag ser man Canada Goose på gatorna i alla större modecentra: New York City, Paris, Milan och Tokyo. På hemsidan canada goose jacka.se får du hjälp att hitta de bästa erbjudandena på nätet. Besök oss idag!

Canada Goose har arbetat med att ta fram branschledande dunisolering sedan slutet av 1950-talet. Överlägsna råmaterial ger bättre förmåga att absorbera. Canada Goose kan därför erbjuda mycket lättare och funktionella jackor än sina konkurrenter. Dessutom har de extremt lång hållbarhet. Den som tar hand om sin jacka kan ha den resten av livet. Livslängden för en Canada Goose-jacka är flera generationer så länge den inte vansköts.

Tester visar att Canada Gooses produkter framkallar färre allergiska reaktioner än många de jackor som tillverkas av konkurrenter. När du köper ett Canada Goose-produkt kan du dessutom känna dig trygg att du handlar från ett företag som har tagit klara etiska ställningstaganden. Canada Goose samarbetar med ett flertal miljöorganisationer och är engagerat i viktiga sociala projekt. Företaget motsätter sig plockning av levande gäss, då detta skapar onödigt lidande. Istället använder man sig av livsmedelsindustrins restprodukter. Dun, som annars skulle gått till spillo, tas om hand och används till jackor.

Canada Goose har alltid vinnlagt sig om att producera plagg för ett aktivt och sunt leverne. Företaget tillverkar jackor för jordens kallaste hörn, men tummar aldrig på principen att dessa ska vara funktionella. Kom in på www.canadagoosejacka.se och läs mer!

No related posts.