lån med en fördelaktig ränta

Letar du efter ett lån med en fördelaktig ränta? Använd dig av www.låna-pengar.at. Den fristående tjänsten Låna-pengar.at jämför villkoren mellan 17 olika långivare. Allt för att du ska få ett lån med så fördelaktiga villkor som möjligt.

Att använda sig av Låna-pengar.at är kostnadsfritt. Allt du behöver göra är att surfa in på Låna-pengar.at och fylla i en låneansökan, vilket bara tar någon minut i anspråk. De typer av lån som Låna-pengar.at erbjuder är billån, bolån och privatlån. Via Låna-pengar.at kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet.

När du tecknar ett lån via Låna-pengar.at kan du också själv välja återbetalningstakt, på mellan 1 till 12 år. Innan du bestämmer återbetalningstakten så är det alltid klokt att räkna på månadskostnaden.

För att din låneansökan ska kunna beviljas krävs det att du uppfyller vissa grundläggande villkor. Du ska bland annat ha fyllt 18 år samt ha en fast bostad i Sverige. Mer information om villkoren hittar du på Låna-pengar.at.

Om du skulle ha några frågor så ska du aldrig tveka att höra av dig till Låna-pengar.at och deras kundtjänst. Du når kundtjänst, som har öppet dygnet runt, på telefonnummer 0770-455 903.  Lycka till med din låneansökan! Du kommer inte att ångra dig.

Related posts:

  1. Lån via norrbanken