Låna pengar på nätet

Bankjämförelse

Informationssajten Bankjämförelse gör dig expert på banklån på nolltid. På Bankjämförelse kan du läsa om en rad olika typer av lån. All informationen på sajten är helt gratis. Så ta chansen och öka dina kunskaper om alltifrån villalån till SMS-lån.

Om man inte har tecknat ett lån tidigare, så är det inte alltid så lätt att veta vilken bank man ska vända sig till. Viktigt är dock att du inte gör något förhastat. Bankjämförelse samarbetar med den fristående låneförmedlaren Bankbolaget, som kan hjälpa till med att hitta det förmånligaste lånet just för dig.

Viktigt är dock att du först kontrollera så att du uppfyller de grundläggande krav som långivaren har ställt upp. En vanlig förutsättning för att du ska få teckna ett lån är att du har fyllt 18 år. Vidare är det också en stor fördel ifall du kan ange en fast adress.

Förutom detta så är det vanligt, ifall det rör sig om större lånesummor, att du ska kunna redovisa en årsinkomst som ligger över ett på förhand givet belopp. En tillsvidaretjänst är också bättre än ett vikariat. Vidare kan förekomsten av betalningsanmärkningar innebära ett problem.

Men ett ”nej” hos en långivare behöver inte med automatik innebär ett ”nej” hos alla. Tvärtom är det flera långivare som öppet skyltar med att de accepterar låntagare som har betalningsanmärkningar. Man väljer dock helt enkelt att se mer till den framtida återbetalningsförmågan än kundens historik.

Om du har problem med att få ett lån beviljat så kan du försöka skaffa dig en medsökande. Detta ökar ofta chanserna betänkligt. Vidare kan du också höra efter ifall någon kan tänka sig att ställa upp som borgensman. Man ska dock vara medveten om att det är ett stort åtagande. Läs mer om lån på den svenska gratistjänsten Bankjämförelse.

Related posts:

  1. Låna Pengar genom Bankir
  2. Hur skall man låna pengar