När nöden är som störst…

På senare år har vi haft grundsprickor. Vi vet inte var dessa kommer från så har vi valt att ignorera det. Efter några veckor börjar sprickorna växa och det har gjort oss lite oroliga. Först trodde vi att sprickorna måste ha dykt upp med tiden. Det är trots allt ett mycket gammalt hus. Min man spekulerade också i att sprickorna börjar där byggarna lade en last av betong och började hälla nästa. Med sitt antagande, köpte han silikontätning och tätade varje spricka med det.

Vi trodde att problemet var över tills det regnade så hårt att sprickorna återkom. En vän till mig berättade för mig att de också upplever sprickor i sin grund. Hon berättade för mig att det var dränering som orsakade dessa sprickor. Inledningsvis var jag förbryllad men jag bestämde mig för att gå ut på internet och söka efter några svar. Jag hittade en användbar webbplats om dräneringsreparationer och renoveringar. Det var www.dränering.eu. Webbplatsen gav stöd till privatpersoner och offentliga enheter som har problem med sina dräneringssystem. Jag lockades att utforska webbplatsen.

Jag kunde anlita en tjänsteleverantör som låg inom vår budget. De såg sprickorna och vi fick reda på att ett problem med dräneringen förstörde grunden. De berättade för mig att jag behövde ringa en byggnadsingenjör för att diagnostisera problemet, bedöma risken, och föreslå några reparationer. Tack vare dessa riktiga proffs, som vi för övrigt hittade via www.dränering.eu, fick vi reda på orsaken till sprickorna och de kunde snabbt åtgärdas

No related posts.