Om du någon gång provat på bingo vet du hur kul det är

Om du någon gång provat på bingo vet du hur kul det är! Bingo, i en eller annan form, har under århundraden fascinerat människor. I Italien började man spela lotto under senmedeltiden och 1700-talet hade liknande spel spridits till Storbritannien, Frankrike och andra delar av Europa. Den moderna bingon fick sin födelse i 1920-talets USA, när en leksaksfabrikatör formaliserade reglerna och populariserade spelet. På många håll i världen blev snart den lokala bingohallen en viktig social knutpunkt. Människor kom i stora skaror för att slappna av och träffas. Till Sverige kom bingon under slutet av 1950-talet och under de närmaste årtiondena blev den nära förknippad med idrottsrörelsen. Bingospelandet har inte minst stött unga idrottsutövare.

Idag är det främst på internet som bingon växer. Under senare år har ett stort antal spelombud etablerat sig på nätet som alla erbjuder bingo i olika varianter. Är du intresserad av att lära dig mer om nätbingo? Besök i så fall bingobolaget.se. Här hittar du information om olika spelombuds bonus- och vinstsystem samt om aktuella kampanjer. För den som spelar på internet finns det alltid anledning att iaktta ett visst mått av försiktighet. Vi på www.bingobolaget.se arbetar endast med licensierade och seriösa ombud. Med oss spelar du tryggt.

Mariabingo är en av de mest populära sajterna. Här drogs verksamheten igång 2006 och sedan dess har man snabbt expanderat. Språken på Mariabingos sajt är svenska och bolaget drivs av Parabol Limited, som är licensierade i Storbritannien och Costa Rica. Förutom att Mariabingo erbjuder generösa bonusar har man varit måna om att utveckla en lättanvänd speltjänst. Läs mer om Mariabingo på www.bingobolaget.se!

Related posts:

  1. Ballong bingo
  2. Online bingo
  3. Få ut det bästa av Amigo bingo
  4. Bingo
  5. Bingo