Pokerspelandet har länge varit populärt i Sverige

Pokerspelandet har länge varit populärt i Sverige. Oftast har det handlat om kompisgäng som träffats någon gång i veckan eller månaden för att koppla av och ha trevligt tillsammans. Möjligheterna att spela i andra sammanhang var dock länge begränsade. I och med internets framväxt har förutsättningarna förändrats på ett radikalt sätt. Numera väljer du själv när, var och med vem du vill spela. Skulle du inte trivas i ett visst spelgäng är det bara att byta sajt. Svårare än så är det inte. Nätspelandet är idag en industri som omsätter belopp i mångmiljardklassen och valmöjligheterna för den enskilde spelaren ökar för varje år som går. Samtidigt blir det allt svårare att hitta de bästa spelsajterna. Om du behöver hjälp ska du vända dig till den kostnadsfria sidan pokergubben. Här hittar du allt om de hetaste sajterna, deras villkor och aktuella kampanjer. Välkommen till www.pokergubben.se idag!

Om du letar efter en ansvarstagande spelsajt är Expekt Poker ett mycket bra alternativ. Här håller man hårt på 18 års-gränsen. Dessutom ingår Expekt Poker i ett omfattande forskningsprojekt som syftar till att utveckla verktyg för att motverka spelmissbruk. Projektet drivs av Uppsala universitet i samarbete med Brigham och Women’s Hospital (en partner till Harvard Medical School).

Expekt Pokers bonusprogram belönar återkommande kunder. Ju mer du spelar på sajten, desto bättre villkor kan du räkna med. Idag delas kunderna in i 6 olika nivåer, från Grinder till Legend. Varje månad uppdateras din status. Mer om Expekt Poker och poker i allmänhet hittar du på www.pokergubben.se.

Related posts:

  1. Vilken färg är mest värd i poker?
  2. Spela poker på nätet
  3. spela poker via internet
  4. Allt om poker