Prag – resmålet om turisterna själv får välja.

Prag – resmålet om turisterna själv får välja.
Det finns många populära resmål för turister runt om i Europa. Men vissa städer brukar locka fler människor och människor som gärna återvänder gång på gång. Städer som med sin speciella stämning och känsla skapar precis den där känslan man är ute efter när man beger sig på semester.
Prag är precis en sådan stad. När man letar runt på nätet hittar man mycket information om staden och även många omdömen från turister som älskar staden och gärna delar med sig av sina tips. Här kommer ett litet axplock av alla dessa omdömen och tips:

”Ett tips som jag kan rekommendera är att köpa en biljett på operan Statny. Jag har alltid kunnat få tag på överblivna biljetter samma kväll. Den är som en gräddbakelse inuti.”
/Janis

”Gamla stadens torg, Karlsbron och Pragborgen är det väl ingen som missar. Jag skulle dock vilja dra en lans för Vyšehrad (se länk) – på andra sidan Moldau räknat från Pragborgen.”
/Lasse Taube

”Hela staden är underbar, men särskilt stadens Representanthus rekommenderas om man som jag gillar art nouveau och jugend. Varenda detalj är jugend. Du kan dricka kaffe under kristallkronorna eller äta i restaurangen. Besök också gärna operan!”
/Undrande

Bara av detta lilla får man en glimt av hur människor uppfattar denna fantastiska stad och allt vad den har att erbjuda. Om du fått lust att åka dit finns det både billiga resor dit och billigt boende. Information kring allt detta hittar du på http://www.hotell-prag.se/. Här finns artiklar om flygresor till Prag, men framförallt hittar du information om stadens alla hotell. Med hjälp av sidans sökmotor kan du ange dina önskemål på hotell; prisklass, geografiskt läge, standard och så vidare. Sedan får du upp en lista på de hotell som passar just dig.

No related posts.