Steven, framtagen av bla tidigare Klarna-chefen Jens Saltin

Gör det enkelt för dig och dina vänner att hantera gemensamma gruppbetalningar. Välj den smarta appen Steven, som är framtagen av den tidigare Klarna-chefen Jens Saltin och hans affärspartner, systemutvecklaren, Fredrik Olofsson.

Steven, som fått sitt namn efter uttrycket “even Steven”, lanseras i Sverige under våren 2018 men upphovsmännens ambition är att i framtiden även nå ut till europeiska användare.

Appen Steven är det självklara hjälpmedlet när man ska göra upp räkenskaperna efter ett restaurangbesök, eller där man delar på utgifterna i samband med en weekendresa. Med Steven blir det mycket enkelt att se vilka i sällskapet som har betalat och vilka som inte gjort det.

För Jens Saltin, född -81, innebär Steven att den innovative svensken nu skriver ett nytt kapitel i sitt framgångsrika yrkesliv. Saltin arbetade i sju års tid på centrala positioner inom det enormt framgångsrika företaget Klarna, som knappast behöver någon närmare presentation.

Sin karriär inom Klarna inledde Saltin med att vara key account manager för Klarna mobil. Och genom årens lopp har haft flera betydelsefulla roller och varit en viktig kugge i framgångståget Klarna. När han för en tid sedan valde att lämna Klarna var han landschef över den viktiga marknaden Storbritannien. Vidare har Saltin också arbetat för Nordea, för hedgefonden Rubicon, i USA, samt för Goldman Sachs, i London.

Tillsammans med Olofsson har Saltin nu skapat en app som det luktar framgång om lång väg. För på många sätt är Steven ett självklart komplement till Swish. Och man behöver inte vara någon spådam för att se att framtiden ligger för herrarnas fötter.

Ett gott råd är att ladda ner Steven till din mobil så snart du får möjlighet. För Steven är onekligen en app som förenklar din och dina vänners vardag, och fest, på ett genomgripande sätt!

No related posts.