Sveriges Bingohallar: Katrineholm

Sveriges Bingohallar: Katrineholm
En småstad med stora män. Trots att staden bara har en befolkning på drygt 20 000 har det kommit osannolikt många stora män från denna lilla håla. Erik Hassle kanske inte är så stor till formatet, men har blivit stor inom musikindustrin. Klas Möllberg var på sin tid stor inom barnkulturen – men kanske inte till det fysiska omfånget. Robert Gustafsson är raka motsatsen till stor till omfånget, men är desto större inom komiken. P.C Jersild är likt Gustafsson liten till formaten – men stor i branschen med sitt författarskap.
Men sedan har vi två män från Katrineholm som blev stora både inom sin bransch och till omfånget. Vi har skådespelaren John Harryson som – som likt sin son Peter – hade en ordentlig  mage att brösta sig med. Och sist men på inget sätt minst: Göran Persson. Vår före detta statsminister som har en mage som nog fortfarande håller ett par platser i plenisalen.

Men alla dessa bleknar inför bedriften att i en så liten stad hålla liv i en bingohall. Här finns nämligen Idrottens bingo Katrineholm.
Här spelar man ihop med Linköping och Mjölby så att man får bra spelplan och höga vinster.
Det finns även möjlighet för spel på bingoterminaler med samma vinstchans.

Vegas finns också för ett mer varierande spel för gästerna. Dessutom finns här ett litet café.

Imponerad?
Inte?
Nåväl. Låt då Katrineholm vara och spela i stället bingo på nätet. Gå in på www.bingospelare.se och lär dig allt om att spela bingo på nätet.

Related posts:

  1. Online bingo
  2. Bingo