Vill du låna pengar?

De flesta människor behöver någon, eller flera, gånger i livet låna pengar. Många ser det som en ganska tidskrävande process att jämföra olika långivare och deras villkor. Men nu kan du slippa alla bekymmer. Låt Lån.at göra jobbet åt dig!

Lån.at är en fristående tjänst som agerar ombud för lån på nätet. Allt du behöver göra är att gå in på Lån.at och fylla i din låneansökan. När Lån.at tagit emot dina ansökan jämför företaget villkoren mellan 17 olika aktörer på marknaden, för att du ska kunna teckna det lån som är mest fördelaktigt för dig.

Att anlita Lån.at är helt kostnadsfritt. Via Lån.at kan du låna upp till 350 000 kronor, utan att du behöver ha någon säkerhet. Du väljer också själv återbetalningstakten på lånet, som du kan sätta på ett upp till 12 år. De typer av lån du kan teckna via Lån.at är bolån, privatlån och billån.

Om du ansöker om ett lån via Lån.at på en vardag så kommer du att få svar inom 24 timmar. För att din ansöka ska beviljas krävs dock att du fyllt 18 år, har fast bostad i Sverige samt en årsinkomst, från tjänst eller pension, på minst 100 000 kronor.  För mer information, kolla in Lån.at.

Related posts:

  1. Låna Pengar genom Bankir
  2. Vill du låna ihop lite för att förverkliga ett filmprojekt?
  3. Låna pengar på nätet
  4. Hur skall man låna pengar
  5. låna pengar online